„Сембодиа семена“ предлага семена за пълен сеитбооборот от избрана селекция на водещи европейски компании: мека и твърда пшеница, ечемик, тритикале, рапица, царевица, слънчоглед, люцерна, нахут, соя и други.

 

От компанията апелират:

Кеширай с нас! … и спести от всяка покупка на семена от 1 до 6 лв/дка!

Защити своя посев с допълнителна обработка на семената за по-добър отговор на растенията към бъдещ биотичен и абиотичен стрес!

ㅤㅤㅤㅤ

ㅤОт този сезон всяка покупка на семена от портфолиото на „Сембодиа семена“ ще ви донесе възможност за допълнителна отстъпка. Всичко, което е необходимо, е да изберете подходящ за вашето производство хибрид рапица и да засеете минимум 500 декара. Конвенционална или клиърфийлд. Колумбия или Вестал CL. Те ще отговорят на всички производствени предизвикателства. Комбиа е нов, средно ранен продукт, който за първа година ще бъде лансиран на пазара. Конвенционален хибрид със завидна толерантност на синя китка на селекционера MAS SEEDS. И трите хибрида са част от програмата “SAFETY+”, комбинация от производителност и издръжливост за устойчиво представяне. БЕЗОПАСНОСТ+ Генетична иновация, за по-добро начално развитие и ефективно усвояване на азот. Семената са третирани с двукомпонентен фунгицид (Флуопиколид и Флуоксастробин), който осигурява защита от почвени патогени на пониците и младите растения. По отношение на инсектицидната защита е използван продукт на база Флупирадифурон.

ㅤㅤㅤ

ㅤЗа есенната сеитба семената на сортовете Каронте, Катуло, Набуко и Зетае ще бъдат обеззаразени с широкоспектърен, контактен и системен фунгицид, съдържащ три активни вещества (флудиоксонил, протиоконазол, тебуконазол), който унищожава спорите на болестите, пренасяни по семенната обвивка и вътре в тях. Различният механизъм на действие на активните вещества осигурява по-добър контрол на главня, снежна плесен, кореново гниене и други икономически важни болести, които се пренасят чрез семената и чрез почвата.

За връзка с нас: 0888 573789 и 0886 691945 или всеки търговски представител на Сембодиа.