Програмата за допълнителни отстъпки „Кеширай с нас“ е предназначена само за земеделски производители. Само 1000 дка годишно в партньорсво с нас ще ви донесат допълнително спестяване от 1 до 6 лв/дка.

ㅤㅤ

  •  С всеки желаещ да участва в програмата се подписва договор за партньорство, който е основание за получаване на допълнителни отстъпки за всяка сеитба, за всяка култура, за всеки сорт или хибрид, 12 месеца в годината. За успешно участие са необходими само 500 дка засяти с рапица и/или пшеница през тази есен, и 500 дка с царевица и/или слънчоглед през следващата пролет.
  • Всеки партньор получава своята допълнителна отстъпка незабавно! Без точки. Без бъдещи обещания. Тук и сега, в момента на заявката.

 

Как може да участвате?

 

Потърсете ни на телефон 0888 573789 или посете страницата ни във Фейсбук. От нея може да се информирате за новостите около програмата и за всички отстъпки, да видите вдъхновяващи снимки на посеви с избрана от нас селекция, да прочетете интересни статии и много други полезни неща.

 

От тази есен „Кеширай с нас“ с новите сортове зимна твърда и мека пшеница, ечемик и тритикале на елитна френска компания. Коя е тя? Ще ви разкажем тук, в „Актуално“ скоро.

 с. Водица, общ. Попово, обл. Търговище