20 – 24 февруари 2024, Международен панаир Пловдив

ㅤㅤㅤㅤㅤ

ㅤРадваме се да споделим с вас впечатления от участието ни в Международното земеделско изложение „АГРА 2024“! То се проведе от 20 до 24 февруари, традиционно в Международен панаир в Пловдив.

ㅤㅤㅤ

ㅤㅤЩандът ни бе своеобразен център на знания и иновации, благодарение на ползотворните срещи с нашите партньори. По време на АГРА 2024 представихме нови продукти, внимателно разработени от нашия екип, за да отговорят на нуждите на съвременното земеделие. Те са част от новото направление в нашето портфолио – Sembodja Premium, утвърждаващо ангажимента ни към високо качество и иновации. Повече за продуктите Sembodja Premium ще ви разкажем през следващите седмици.

ㅤЗа нас беше удоволствие да запознаем посетителите на „АГРА 2024“ с новите възможности за анализ на почвени проби, индивидуални препоръки за хранене на растенията и торене с променлива норма за по-ефективно земеделие. Посетителите се възползваха и от индивидуални консултации относно правилното изграждане на програми за хранене, съобразени със специфичните нужди на техните култури. Представихме и нашата селекция от висококачествени семена, съчетаващи традицията с иновацията.

ㅤСподеляме галерия от снимки с акценти от нашето участие в „АГРА 2024“!

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

ㅤㅤ„АГРА 2024“ беше изключителна възможност за обмен на идеи и решения, които могат да направят земеделските практики още по-успешни. Благодарни сме на всички, които посетиха нашия щанд, и се надяваме, че сме ви вдъхновили и сме ви предоставили ценна информация. Очакваме с нетърпение следващото изложение и възможността да се срещнем отново и да споделим страстта към иновациите и развитието на селското стопанство!

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ