RGT САКРАМЕНТО

Полуранна мека пшеница

Висок потенциал за добив

 

Високо съдържание на протеини

 

Отлично братене

 

 

 

Произход на селекцията: Франция

Направи запитване
  • Отличава се с много висока способност за братене и отлична плодородност на класовете

 

  • Изключителен потенциал за добив

 

  • Добра устойчивост на фузариоза и дезоксиниваленол

 

  • Висок хектолитрово тегло, съчетано с високо съдържание на протеини

 

  • Качество BPS (Брашнено-зърнено качество)

 

  • RGT САКРАМЕНТО е пшеница от тип BPMF (Брашнено зърнено качество с висока глутенов индекс)

 

  • Добро поведение спрямо фузариум и дезоксиниваленол

 

Качествен профил на сорта
Тегло на 1000 зърна
6
Хектолитрово тегло
високо
Протеини
4
Глутенов индекс
висок
Клас на качество
силна хлебна пшеница
Пекарни качества
високи
Съотношение еластичност/разтегливост на тестото
високо
Височина
нисък
Тип на класа
осилест
Поникване
ранно
Полягане индекс
слабочувствителен
Алтернативност
полузимна
Ранозрелост
полуранен
Братене
висока способност за братене
Производителност
висока
Студоустойчивост
ниска чувствителност
Толерантност на болести
Мозайка
чувствителен
Жълта ръжда
4
Дезоксиниваленол
4,5
Брашнеста мана
5
Фузариум
5
Септориоза
5,5
Кафява ръжда
7

Класификация:
1= много ниско;
9 = много високо

Оптимална сеитбена норма
450-500 к. с./кв м

Още съвети относно сроковете и сеитбените норми може да прочетете ТУК.ㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤ

 

Описание
  • Отличава се с много висока способност за братене и отлична плодородност на класовете

 

  • Изключителен потенциал за добив

 

  • Добра устойчивост на фузариоза и дезоксиниваленол

 

  • Висок хектолитрово тегло, съчетано с високо съдържание на протеини

 

  • Качество BPS (Брашнено-зърнено качество)

 

  • RGT САКРАМЕНТО е пшеница от тип BPMF (Брашнено зърнено качество с висока глутенов индекс)

 

  • Добро поведение спрямо фузариум и дезоксиниваленол

 

Характеристики
Качествен профил на сорта
Тегло на 1000 зърна
6
Хектолитрово тегло
високо
Протеини
4
Глутенов индекс
висок
Клас на качество
силна хлебна пшеница
Пекарни качества
високи
Съотношение еластичност/разтегливост на тестото
високо
Морфология
Височина
нисък
Тип на класа
осилест
Поникване
ранно
Полягане индекс
слабочувствителен
Алтернативност
полузимна
Ранозрелост
полуранен
Братене
висока способност за братене
Производителност
висока
Студоустойчивост
ниска чувствителност
Фитосанитарен профил
Толерантност на болести
Мозайка
чувствителен
Жълта ръжда
4
Дезоксиниваленол
4,5
Брашнеста мана
5
Фузариум
5
Септориоза
5,5
Кафява ръжда
7

Класификация:
1= много ниско;
9 = много високо

Препоръки
Оптимална сеитбена норма
450-500 к. с./кв м

Още съвети относно сроковете и сеитбените норми може да прочетете ТУК.ㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤ

 

    Направи запитване за продукта